Telefonvenn


Kan du tenke deg å være Telefonvenn for noen som trenger en samtale? Eller kanskje du selv ønsker noen å snakke med?

Koronakrisen berører oss alle på ulike måter. Mange sitter isolerte og alene, og har behov for et medmenneske å snakke med. Et lyspunkt. Hverdagen er preget av usikkerhet, og for mange kan det føre med seg vonde tanker og følelser. Vi trenger alle noen når livet blir utfordrende.

Sammen med Frivilligsentralene i Sauherad og Bø, Midt Telemark kommune og Bø og Sauherad Røde Kors, har Kyrkja i Midt Telemark arbeidet sammen om tilbudet Telefonvenn.

Trenger du en Telefonvenn å prate litt med? Gå hit og meld ifra, trykk på linken "Vil du ha en telefonvenn" og følg instrukjsonene videre. Etterhvert vil du få tildelt en som ringer deg noen dager i uken. En prat om løst og fast, glede og sorg.

ELLER

Kan du tenke deg å være en samtalepartner og være et lyspunkt for noen i disse spesielle dagene - være en Telefonvenn? Du trengs!

Praktisk info
For å lese mer om tilbudet og registrere deg som telefonvenn, gå inn på Bø Frivilligsentral sine sider her, trykk her. Her finner du også retningslinjer for hva det vil si å være en telefonvenn.

For å registrere deg som Telefonvenn, trykk på linken «Kontakt oss om du vil bidra eller har lyst å få en som ringer deg». På neste side huker du av for «Spesielle hendelser / Korona», før du trykker på den den grønne knappen «Jeg kan bidra».

OBS: Registrer deg så med din kontaktinfo. I feltet «Kommentar» er det fint om du skriver «Fra kirken», hvis det føles naturlig for deg, slik at vi kan fordele de frivillige etter ressurser.

Når behovene for Telefonvenn melder seg vil det bli fordelt til telefonvennene som er registrert.

Takk for at du bryr deg og at vi kan stå sammen!

Tilbake